lauantai 13. heinäkuuta 2013

Poden kanssa jalat @City Gym

Eilen pidettiin lepopäivä, jotta tänään oltaisiin iskussa.  Treenipaikaksi muovautui sijainniltaan ja varusteluiltaan kova City Gym treeniseurana vieläkin kovempi Pode. On se sympaattinen kaveri. Moni negaaja voisi ottaa mallia ja lähteä kannustammalle linjalle, ei tässä kuitenkaan mitään pahaa olla kellekkään tekemässä. Mukana oli myös Show-painija Johnny McMetal. Vähän oli äijällä ranteen kanssa ongelmia, mutta toivotaan että paranee ja palaa taas elämänsä kunnossa painikehään. Tuttuja ollaan siis 2008 Mr.Finland-kilpailuista, hyviä muistoja =)


Kuva 1. Johnny McMetal ja bodynyrkki.


Kuva 2. 2008 Mr.Finland-lukija äänestys. Oikealla, Timo(voitti), Minkä, Alex ja sitten Johnny alimmaisena =) Good Times!




1.Vaaka hack 50-170kg 10x10 pyramidi

2.Takareisikouksitus maaten 4x12kpl, vikassa pari negatiivista toistoa

3.SJMV 35kg:n kp 3x15kpl
-tuntumalla ilmen remmejä ja vyötä, suht hitailla negatiivisilla

4.Pohkeet 1 pudotussarja koneessa 160 toistoa

5.Voimapyörä 4x15-20kpl

Loppuun kyykkyhyppyjä x30

Siinähän tuo meni, Pode veti tuttuun tapaan asenteella alusta loppuun ja housutkin ratkesi. Vaakahackissa alkuun ja loppukyykkyhypyissä sit kunnolla =) Pode pääsi vielä idolinsa kanssa samaan kuvaan, kun lapsi karkkipaupassa. Just eilen kehui Pauliinan elämäntapana fitness-kirjaa, nyt törmättiin naiseen salilla joten voidaan puhua hyvästä yhteensattumasta.



Kuva 3. Pode keräsi rohkeutensa ja pääsi yhteiskuvaan.

Kuva 4. Kanankoipia.


Sunnuntaina yläkropan vuoro, nyt ei baareilla vaan levätään. Tekee nämä pidemmät yöunet terää ja maailma näyttää nätimmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti