sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sunnutain treenit, mökkeilymiettimisiä


Sunnuntai ja hammasta purren aurikoa piiloon LPG:lle:

1.Leuat -> dippi 21+21,15+15,9+9 4:48 PR
2.Vipareita 10,12,15,20,30kpl
3.Kapeap 90kg 5x5kpl -> vikaan ojentaja taljassa
4.Pystyp 28,5kg:n kp 5x5kpl
5.Pull over tangolla 50kg 22+10kpl RP
6.Ojentajaa taljassa tangolla 50kg 15 niskan takaa -> edestä 15kpl



Kuva 1.Puolittainen selkäpose.

Kuva 2. Nollat taulussa kuten pitääkin.



Tosiaan tohon mökkiasiaan voisin kommentoida vaikka mut ammutaanki tän jälkeen alimpaan manalaan.

http://www.fastnews.fi/2013/bodari-ei-mokkeile/

Tiedä häntä onko miten tosissaan kirjoitettu ja se saattoi olla tarkoituskin ettei kaikkea anneta tarjottimella.

  "..sitten muutamaa salirottaa, joista ei koskaan tule sitä, mitä haluaisivat." Jo tämä viestii synkkyyttä ja tietynlaista kapeakatseisuutta. Mistä kirjoittaja tietää mitä nämä kyseriset "salirotat" haluavat? Todennäköisesti huomattavasti enemmän salin ulkopuolisia asioita kun kirjoittaja(tai mistä minä tiedän) mutta ei siitä sen enempää.

Jos ottaa mökkireissulle mukaan kötit ja muut bodysafkat, käsipainot ja putkirullat, kehitystä voi puskea ja kalastus palvelee fyysisellä ja henkisellä tasolla hyvin urheilijaa.
Myös saa omaa järkeä käyttää lomareissuillaan, on aika monta välimallin vaihtoehtoa. Itse olen tosiaan pyrkinyt kahdeksan viikon välein pitää viikon verran treeneistä taukoa ja tämä kevennys useimmiten toteutetaan totaalilepona muutaman viikon puskurilla ajankohtaan, jolloin on tekemässä jotain spesiaalia, esim matka, MÖKKIREISSU, muutto, överiviikko töissä jne.  Miksi pitäisi silloin vain maata kotona kun voisi tehdä asioita mitä haluaa(tämä ei siis tarkoita mitään ryyppäysreissuja)? Jos ei diggaa moisesta niin sitten ei, mutta se valitus että "harmi kun olen bodari niin en pysty mökkeilemään", sitä en kykene ymmärtämään mutta jokaisen oma asia.

Onhan tässä ollut etenkin talvisin joskus kevennyksen aikoihin hiljaisempaa, jolloin sitten vain työn lisäksi jumppailee sillä 70 % tehoilla. Mutta mieluusti sen ajan käyttäisi muihin asioihin ja näin tapahtuukin harvoin kevennyksillä, ja kevennyksesta riippumatta rauta liikkuu ja sitä tuntee levänneensä.


Viime kesänä valmistautuessani Athletic Fitness SM-kisoihin, toisella pitemmällä mökkireissulla(kevennys pidetty edellisellä muutama viikko aikasemmin) tuli tehtyä quad blasteja laiturilla heti aamusta ja palauttavaksi uintilenkki, ja käsipainoilla sitten yläkropalle innovatiivista pumppia illalla. Ensi viikolla takasin kaupunkiin ja "isompien" rautojen pariin. Tulos oli hyvä ja kisadieettistä saatu hyvin pitkälti irti se mitä mahollista. Kunnioitan muidenkin teiden kulkijoita ja toivon ettei oteta nokkiinsa ja aleta dissaamaan ja syyttämään ylimielisyydestä turhaan mua kuten on joskus tapahtunut. Eli jos haluaa mökkeillä niin siitä vain, samalla voi panostaakkin. Kanssaolojoiden tuki on hyvin tärkeää.

Itsellä ei tänäkään kesänä päässyt siunaantumaan juurikaan lomia joten aika hiljasta on ollut mökkeilyn kanssa, mutta se on toinen juttu. Ehkä juuri sen takia viikonloppureissut on jääneet väliin, sillä on ollut aikaa nukkua univelkoja pois ja treenata kovempaa kun arkisin.

Peace and love, hyvä kirjoitus ja hieno mies joka tapauksessa =) Summa summarum: kyllä bodari voi mökkeillä kuhan vähän oman tavoitetason mukaan miettii millainen mökkireissu ja miettii alkoholipolitiikan, unet jne.

2 kommenttia:

  1. Kyl bodarikin on oikeutettu lepoon aina silloin tällöin vaikka kovaa duunia tekee päämäärätietoisesti. Hyvää uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Niin kyllähän sitä haluaa muitakin juttuja tehdä edes joskus. Kiitos sitä samaa!

    VastaaPoista