lauantai 3. elokuuta 2013

Mihkel 1 week out Jyväskylästä, tunnelmia Töölö Gymiltä

Perjantaina tuli JeiSsin kanssa saunottua ja käytyä asioita läpi. Äijä painaa dieettiä nyt PRO:n elkein. Tosiaan Jake tuli juuri melko zombina töistä, taisi olla viimenen työpäivä ennen kisoja ja heti vaparia jumppaamaan kalan valmistuksen ohessa. Tokkopa kakkua työkavereille vei ;) Mutta ei taida olla ainoa, Mihkel samassa veneessä ja tänään oli jälleen tyylikäs entistä kireämpi kunto.

Itsellä oli työntäviä liikkeitä vuorossa:

1.Pystyp istuen 30kg:n kp 4x10kpl
-joka toinen sarja vajaina ja joka toinen koko liiredaralla

2.Alaviistopenkki 70kg 3x15kpl, viimeisessä 2 kpl PT
-ensimmäistä kertaa kyseistä liikettä, oudon tuntuinen mutta pitkillä sarjoilla pääsi hyvin sisään kyseiseen liikkeeseen.
3.Vinopenkki 60kg 6,8,10+5kpl PT

4.Pystypunnerrus vajailla toistoilla 25kg:n kp -> Viparit 8kg:n kp 4x(15+15kpl)

5.Ojentajapunnerrus vinotangolla/narulla vuorotellen 10x10-15kpl
-ojentajat kramppailee 2h treenistä, which is nice
6a)Viparit 12,5kg:n kp 3x15kpl 6b)Hauiskääntö scotiss  12,5kg:n kp 3x15kpl

Tosi hyvät treenit ja ojentajat saivat hittiä kun pääsi taas rankaisemaan uusista kulmista =)

Kuva 1. Treenin lopussa yritän hymyillä..


Mihkel treenasi poseja Mass Teamin Annan valvovan silmän alla, ja itsekin liityin seuraan ja annoin niitä omia vähemmän asiantuntevia kommentteja.

BTW Annan dieetti kuulemma vaihtoi hiukka luonnetta kun valmentajalta tuli viestiä, että tarvitsisi olla sittenkin aiemmin suunniteltua kireemmässä kunnossa kun kisoissa onkin tiukkuutta suosivien amerikkalaistuomariston sijaan eurooppalaiset tuomarit. Nyt sitten paria aerobista päivässä ja muut herkut päälle. Kovaa hommaa ammattilaisella, toivotan tsemppiä ja menestystä! Hienoa kun on tuollaisia kilpailijoita Bikinissä, varmasti pitää lajia hyvässä valossa vielä pitkään :)

Joka tapauksessa poset alkoivat sujumaan hyvin, selkäpuolta pitää vielä viilata ja itselle tuli pienenä yllätyksenä ettei liikoja tulisi jännittää lihaksia poseeratessa(esim. rinta etuposeerauksessa, säikeet iso no-no). Joidenkin mielestä kunto saatta olla jopa liian kireä noihin karkeloihin. Suurempia takaiskuja ei pitäisi enää tulla, ellen sitten värienlaitossa suorita jotain mukavaa pikku-jekkua selkäpuolen dalmatialais-mallilla tms ;)

Kuva 2. Mihkel ja Bikini Fitnesin maailmanmestari Anna Virmajoki.
Kuva 3. Nyt sai "hymyn" aikaan, kun uskaltauiduin kuvaan vaikkakin hikisenä porsaana =)
Huomenna lepoa treeneistä. Otetaan rennosti, nautitaan kesästä ja hyvistä asioita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti