sunnuntai 11. elokuuta 2013

Takaisin ruotuun

Eilen tuli aika vapaasti syötyä ja hyväähän se teki jälleen, pitäisi useammin muistaa vain tankkailla tätä ruhoa. Jos jollain on ongelma päästä kireäksi niin itselläni ongelmana on tuo syöminen. Sataa kiloa en ole saanut rikki vielä koskaan, mutta en tiedä haluanko tulevanakaan talvena. Tällä hetkellä sellasta noin 85 kiloa näyttää aamupaino, nyt tankkailujen jäljiltä 87,5kg. Kymppi on aivan maksimi mitä tähän runkoon haluan bulkilla talven ainakan painoa nostaa. Se hiilarin sieto, insuliinin jne optimointi menee aika pieleen jos rasvat nousee yli 15 %, tähän uskon, haluan kroppani pelaavan ja näyttävän edes suhtkoht urheilulliselta ympäri vuoden. Kyniksen puhetta tai ei mutta silti näillä runnotaan eteenpäin.

Treeni Mihkelin kanssa  @ Töölö Gym meni kutakuinkin näin.

1.Leuat myötäotetta ja kahvaa vuorotellen omalla painolla 5x10kpl
2.Pystypunnerrus istuen tangolla 60kg 5x5-6kpl
3.Leuat myötäotetta ja kahvaa vuorotellen omalla painolla 5x10kpl
4a)Hauiskääntö 18kg:n kp seisten 4b)Viparit seisten 14kg:n kp 4c)Ojentajapunnerrus taljassa 50kg 
-3 kierrosta, toistot 10-15
5.Pystypunnerruskone 5x6-8kpl -> vikaan 2 pudotussarjaa eli yht 8+8+8 toistoa
6.Ylätaljakoneella pumppia 5x15-17kplTosi hyvät jumpat, vähän täys olo mutta omalla painollahan se meni. Mihkelillä kertyi eiliseltä nesteitä tai mitä lie kroppaan joten nyt ei valitettavasti otettu valokuvia. Yhden valaskuvan julkaisen silti, pahoittelut:


Kuva 1. Töölö Gymin pukkarista.
P.S. Tampereen karsinnoistakin tuli siis 6 kovakuntoista äijää Lahden SM-kisoihin. Jonne Myllynieni(1.sija) ja Joona Niemi(2.sija) itselle tutut olivat siis kärjessä, mm.hyvänmallisen Johnnyn pudotessa yllättäen joukosta pois. Jonnekin eilen Chillisti Jyväskylässä nautiskeli tunnelmasta ja pikaruokalan antimista hyvällä lopputuloksella, onneksi olkoon! =) 

Kuva 2. Keskellä Joona ja Jonne, onnea ja tsemppiä Lahteen!
Ensi viikko edessä ja loppuviikosta mm. töihin paluu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti