maanantai 5. elokuuta 2013

Jyväskylän karsinnat edessä, tunnelmia kilpailijoista

Mihkelillä hiilarit alhaalla, mitkä toki tällä viikolla päivä päivältä nousee. Samaa ei voi sanoa JeiSsistä, äijä riipas ihan perustellusti tälle viikolle 20g/pvä pois hiilaria. Muutenkin nääntymässä, tätä kirjoittaessani toista reeniä vääntämässä tuttuun tapaan Never Give Up-asenteella eläimen lailla. Hyvä viikko tulossa ;) Molemmille taistelijoille tsemiä älyttömästi, Jyväskylän karsinnat ovat siis jo tällä viikolla!

Omat mietteet kustakin sarjasta nyt kun vielä ehtii, mainittu vain itselle tuttuja kisaajia:


Kehonrakennuksen SM-karsinta -80kg

-Esa Kukkonen nyt pistää tässä sarjassa heti ensimmäisenä silmään. Kova painamaan työtä ja treenit vedetään vaikka vauva kainalossa ;). Viihdyttävä vapaaohjelma ollut tunnetusti ja symppiksen oloinen äijä. Toivottavasti on saanut lisää lihasmassaa, vähän samanlaista pakettia tuonut viime aikoina, tiukkuudessa luottoa löytyy.



-Samassa sarjassa kisaa todella hyvänmallinen Kari Tarvainen, jonka hartialinjalla luulisi kisailevan isommassakin sarjassa, minä nyt videoita katsellut niin hirveillä painoilla ainakin jauhanut offilla. Jos sitä esim kädet olisi ottanut tuloksekkaasti treeniä vastaan ja muu kroppa olisi olkapäiden kanssa balanssissa ja kunto revityn kireä niin uskaltaisin veikata tämän kaverin puolesta aika korkeaa sijoitusta. Meikäläisen favourite ja vaikken Gay olekaan niin onhan tuo komea äijä.



Kehonrakennuksen SM-karsinta +80kg

-Kille Kujala bullin valmennuksen alla, kova tekemään duunia ja tulee olemaan kova pala voitettavaksi, tuli vastaan kuka hyvänsä vaikka onkin miniatyyri bullista. Tämä siis rispektinä tarkoitettu ;)



-Juha Huhtalallakin on paksua lihaa mutta tuoko ne hyvin esille?



-Nuori (-90?) Santeri Mukka tekee debyytin kehoon ja mitä nyt on broidin kautta ja muutenkin sivusta seuraillut niin aika periksiantamattomalla asenteella on sotimaan lähdetty. Torso kuntoon niin päästään aika pitkälle. 



Kehonrakennuksen SM-karsinta +90kg

Antti Filatoff, edelleen käsittääkseni bullin valmennuksessa, on ainoa tuttu nimi joukossa. Törkeän isot reidet ja minä näin äijää Mayorsilla jokin aika sitten niin ei se yläkroppakaan ihan ohuelta näyttänyt. Siirto kehonrakennukseen CBB:stä, mielenkiintoinen kilpailija.


CBB SM-karsinta -180cm

-Jani koppanen. Pakko olla kunnossa koska team on mitä on ;)

-Matias Kari. Viime vuoden EM-kakkonen, meikäläiselläkin luuttunut lattiaa v.2008, kehittynyt tasaisen varmasti kisa kisalta ja ainakin Fastin treenivideon perusteella noususuhdanne jatkuu. Mm.jalat jäljessä mutta töitä niiden eteen on tehty. Karsinnat pelkkä muodollisuus. http://www.gymtv.fi/?viewkey=2e27e13572cbf59eb343





-Jani koppanen. Pakko olla kunnossa koska team on mitä on ;)

-Christos Christodoulou. Lihasta ja mallia löytyy sekä poseerauskin sujuu kohtalaisesti, mutta tiukkuus on aina jäänyt vajaaksi, mikä jaksaa ihmetyttää kisa kisalta. Nyt ne carbsit alas!



-Tommi Palokangas. Iso mallikas ja kireä, tyylikäs uuden liiton kisaaja.




-Robert Nitz 2009 SM-3 ja 2011 kevään kisoissa vähän mielestäni vaisumpaa esitystä. Kova kisaaja, mm.hienot vatsat.



CBB SM-karsinta -180cm

-Porin karhu Jani Sukevahan vei v.2011 Jyväskylän tulokaskisat ja koulun karkelot ja varmasti haluaa jatkaa samaan malliin. SM-pronssimies samalta vuodelta Antin ja Utin jälkeen. Kireä kunto, tasainen kokonaisuus ja rento asenne.




-Jarkko Mihailov. Jarkon kanssa tutustuttiin v.2008 kisoihin valmistauduttaessa ja voin kertoa että aika tinkimätön, nöyrä ja rento kaveri on kyseessä. 2011 voittikin kultsan kisat viimeistellyllä kunnolla, nähdäänkö taas moonwalk vai jotain muuta vastaavaa ja kiinnostaa myös onko kädet kehittyneet?


Mens Physique

-Teemu Naukkarinen. Pakko olla kovassa kunnossa koska tiimi on mitä on ;) Rautateemun päänahka hänellä on kevään -06 kisoista(pakko muistuttaa ;)), syksyllä kondis olikin mielestäni vaisumpi. Kevään 2009 kisoissa tuli kolmas sija jälleen kireällä kunnolla. Onko tämä laji enempi Teemun heiniä ja onko 4 vuodessa kehitytty?




-Johannes Leivo. Kovat jalat ja vaikkei niistä suoraan olekaan hyötyä niin varmasti heijastuvat myöskin mahtavaan yläkroppaan. Lahdessa nähdään.



-Johanneksen parivaljakko Jaani Inkinen ;) CBB-junnuista plakkarissa hopeaa ja pronssia. Varmaan tekisi mieli kirkastaa vielä ;) Jatkuvaa kehitystä tapahtunut vuosi vuodelta. Lihasta ja kireyttä ja malliakin on, mutta miten tuomaristo suhtautuu? Voittajasuosikki.




Mihkel Altmets. Paljon voisi kirjoittaa mutta totean vain että haastaa Inkisen, tulee olemaan kova voitettava, mutta kuten Jaanin kohdalla mainitsin, riippuu ja roikkuu totisesti siitä mitä tuomarit hakevat.




Listalla on muita monia kovia kisailijoita, mitä nyt on tullut bodylehden sivuilta katsellut. Varmasti vää moni viimeistelty tapaus mainitsematta, mustia hevosia tulee ja hyvä niin.

Takaisin maan pinnalle, eli omaa hommia LPG:llä. 

1.Leuat, myötäote 8x15kg, 30kg 6,6,6kpl -> 6x neg -> 10xbw -> 10xneg
2.Pull over 26kg:n kp 3x10kpl -> ylätalja 1x80kg -> pull over taljassa narulla 12x50kg
3.Pystyp smith 60kg 4x6kpl -> vikaan 4x(4+1 suorille)
-ei ojennettu suorille käsille 2 ensimmäisessä sarjassa 
4.Yhden käden viparit giryalla 3x10kpl
5.Yhden käden viparit 12,5kg:n kp 3x12,5kg
-Vipareissa kulmaa vaihdellen
6.Ylätalja 80kg 3x10kpl
-puhtaasti haettin tatsia latseille, helppoa se ei ikinä ole
7.Pystysoutu smithissä 30kg+tanko 3x8-10kpl
-viimeisen sarjaan heti perään samalla painolla pystypunnerrus seisten 6x sekä pystysoutu 15x 0kg -> pystypunnerrus seisten 20x0kg RP


Hyvin onnistui setit, lepopäivä alla niin sen huomaa aina. Viimeisen sarjan jälkeen ei tarvinnut kauaa miettiä oliko reeni tässä, sen verta alkoi viikatemies saamaan yliotetta.

Huomenna jalkatreeniä, erilaisia tapaamisia ja taitaa loppuviikko aika tapulteltu =) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti