lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kultsaraportti

Nyt on kevään kulttuuritalon kisat käyty läpi, ja olihan siellä kainennäköistä säätöä lippujen myynnistä palkintojenjakoon =)
Aamulla pystyi vielä ostamaan normihinnalla lippuja vain aamukisaan, samalla hinnalla millä porukka oli ostanut lippupalvelusta koko päivälle. Viimesimmät kun saivat lippunsa tänä aamuna, oli kilpailua jäljellä puoli tuntia :D
Lisäksi CBB-junnujen palkintojen jako ei mennyt ihan putkeen.  Pokaali ojennettiin ystävällismielisesti seistemänneksi tulleelle, jonka jälkeen homma korjattiin ja seitsemänneksi sijoittuneelta kaverilta pokaali pois, adios ja ulos lavalta, reilu meininki =)

CBB:ssä nähtiin kyllä kovia kavereita. Ainoa selviö oli pitkä sarja, jonka hulkki vei aika suvereenisti ties kuinka monetta kertaa.
Passila voitti CBB-mastersin.   Junnuissa Pekka-Kaima Kotipohja tuli toiseksi ja voiton vei Anton "Tamppo" Tammelin,  Niko "NGV" Varjolan tullessa kolmanneksi.

Kuva 1. Hulkilta rutiiviveto. Selkäosasto on kehittynyt, mutta muutoin aika samanlaista settiä kuten aikaisemminkin. Rispektit silti.

Kuva 2.CBB:n lyhyt sarja oli kova. 2. Tuukka " Jatkuvuus" Heikkinen 1.Tuomas "Tukki" Kuronen 3. Timo Ekman. Timon kanssa kisattiin Mr.Finland-kisoissa v.2008. Kovassa kunnossa ja kovassa seurassa. Sijoitus 4s.

Kuva 3. Mr.Finland-finalistit v.2008, Timo Vasemmalla.

Kuva 4. Junnujen tasoa ei voi taas muuta kun kehua. Vasemmalla järjestys 1. Anton "Tamppo" Tammelin 2. Pekka "Eibbi" Kotipohja 3. Niko "NGV" Varjola.

Ja Mursu vei Kehon. George Farahin valmennuksessa tulee toivottavasti tekemään tuhoja!

Kuva 5. Ilkka Mursu, kovat massat!

Selffin äijät Jari "Jölli" Tarkiainen ja Kimmo Hovilainen ottivat molemmat pronssia. Tiina Vaskelainen voitti sarjansa. Onnea tiimiläisille!

Itse olin myyntihommissa Sportsnutritionin eli Selffin kojulla, ja hyvin saatiin kamaa myytyä eikä ollut hinnalla pilattua tavaraa! Mukana oli Body-kisaaja Sami Nyman, CBB-kisaaja Toni Hinkkala ja vanhan liiton mies Olli Puhakka. Mukavia äijiä ja rennolla meiningillä menikin myyntipäivä!  Amino Fusionia jäi yllättävän paljon, mutta uskoisin siitä tulevan hitti ennen ensi syksyä, jolloin menekki on luultavasti eri luokkaa =)

Kuva 6. JeiSsin kanssa Sportsnutritionin kojulla.

Motivaatiota tuli haettua, ja treenit jatkuvat huomenna! =)