torstai 30. toukokuuta 2013

Pihahommoo ja treeniä

Lepopäivä ja tuli käännettyä "karsean" kokoinen perunamaa. Vasta sen jälkeen havahduin siihen, että en edes syö perunaa. No, hyväntekijä pitää aina olla.


Kuva 1. Pellonkääntöä perunoiden toivossa. 

Kuva 2. Puutarhuri palveluksessanne!

Kuva 3. Nurmikko tuli ajettua, täytyy kyllä hommata taas vanha kunnon työnnettävä(hyätyliikunta ylös,  sähkönkulutus alas.)
Kuva 4. Raparperia palkkariksi.

Torstaina sitten vanhaa kunnon LPG-hoitoa yläkropalle:

1.Leuat mo 25kg 8,8,10kpl

2.Penkki(kyllä ihan normipenkki) 100kg 4,6,6+2kpl PT

3.Pystyp 33,5kg:nkp 2,3,4kpl

4. Ylätalja kahvalla 90kg 5x6-12kpl -> 2 vikassa heti perään vinop 41kg:n kp 4,5kpl

5.Dippi x15 neg BW

6.Hauiskääntö z-tanko 30kg x15

7.Ojentajapolttelua narulla ja kahvalla vastaotteella yht. 10x8-12kpl

Music: The Offspring- Nitro(Then you will know what nitro means ;) )

Noin, viikoloppukin alkoi kivasti. Tosiaan NitroXpandia testasin nyt ensimmäistä kertaa, makuna vadelma. Ensinnäkin oli erittäin maukasta, ja spiritti treenissä oli aika jäätävä. En tiedä miten muilla, mutta itselläkin aina poikkeuksetta uusi boosteri aiheuttaa melkoisia energianpurkauksia etenkin ensimmäisellä kerralla. Joku voi luulla että kyseessä on placebo, mutta itse oikeasti tunsin sen, etten tuntenut väsymystä edes viimeisissä liikkeissä vaikka kuormitus oli aikamoista.

Rohkosarviapila, ruusunjuuri sekä Kreatiini nitraattti sekä lysiini. Näitä ei ole kroppa saanut ainakaan lisäravinteiden muodossa aikoihin. Lysiiniä on toki varastossa ja tarkoitus oli jumpata sitä pikapuoliin vaihteeksi, sen ottaminen alkoi siis tästä päivästä. Lysiiniä ja arginiinia on annoksessa reiluhkot annokset, 3 grammaa. Poliquin:

"Lysiini- ja arginiini-aminohapot vähentävät ahdistuneisuutta. Tämän yhdistelmän on havaittu parantavan ihon sähkönjohtavuutta (joka ilmaisee stressivastetta) ja alentavan kortisolia, adrenaliinia ja noradrenaliinia. Eräässä tutkimuksessa L-lysiinin käytön huomattiin alentavan stressistä johtuvaa korkeaa kortisolia ja vähentävän kroonista ahdistuneisuutta (Smriga M et al 2004). L-lysiini toimii osittaisena serotoniinireseptorin antagonistina, vähentäen tämän hermovälittäjäaineen uudelleenkäyttöä synapseissa (Smriga M et al 2003)."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti