lauantai 23. maaliskuuta 2013

R.I.P taas, uusia lisäravinteita testiin

Pakollinen R.I.P-päivitys jälleen. Kehonrakennusmaailman alullepanija Joe Weider oli nyt vuorossa, 92 vuotta on kunnioitettava ikä. Kiitos hänelle kehonrakennusmaailman rakentamisesta.




Kuva 1. Joe ja kaveri jonka nimeä ei tarvitse mainita. Ilman näitä hienoja ihmisiä koko fitnessmaailma todennäköisesti olisi entistä marginaalisempi.



Keskiviikkona laitoin tilausta ja perjantaina kävin hakemassa Sportsnutritionilta tilaamani paketin, nopeaa toimintaa. 



Kuva 2. Kiitoksia Sportsnutritionille, taas pari uutta testattavaa! 


Mukaan tuli:


100% Micro Whey Active 4kg, Maku:stevialla makeutettu suklaa-kookos. Tästä on tullut vakiotuote itselleni,

Muscle Amino Fusion 500g, Maku: metsämarja. Itselläni olisi tarkoitus ottaa treenin aikana. Sisältää mm. d-aspartiinihappoa, mikä vaikuttanee muiden aminoiden kanssa(EAA, glutamiini, arginiini) treeneihin tehokkaalla tavalla. Mukana on myös sinkki-magnesium-D3 formula mitä nyt tulee muutenkin otettua, muttei treenin aikana. Katsotaan millaisia tuntemuksia tuote herättää. Mielenkiintoinen kokonaisuus, mitä ei ole aikaisemmin markkinoilla ollut. 


Multi Vitamin 120 tab. Edullinen perusvitamiini perustreenaajalle, sekä myös vaativammallekkin. Itse otan tällä hetkellä 2 illalla ja 2 aamulla.

GH Stack 120 tab. 

Tämä tehonlisääjä sisältää siis L-lysiiniä sekä L-arginiinipyroglutamaattia, joiden yhteisvaikutus on todettu hedelmälliseksi. Tähän lisätty piperiini tehostaa ravinteiden imeytymistä, joten odotan innolla miten nämä vaikuttavat. Väitetään tämän yhdistelmän olevan jopa 10 kertaa tehokkaampi kuin tavallinen L-arginiini!

Vanhaa kunnon GH stackia saa alta 40€ 3 purkkia, ei ihan heti lopu. Jos et ole kokeillut tätä tuotetta niin ei muutakun tilaamaan ! =)



Nyt alkaa aurinkokin paistaa, viikonloppuisin on mukava lähteä ulos kävelemään ja nollat taulussa nauttia säästä,  terapeuttista!

Kuva 3. Hyvillä mielin ulkoilemaan =)


Sitten illalla mentiinkin LPG:lle. JeiSsillä oli takana pitkä duuniputki parilla vähillä yöunilla joten tarvitsi perseellepotkijaa ja sehän olen minä. Muutkin toki avusti ja itseänikin siinä samalla psyykkasin ja tulin psyykatuksi, vedettiinkin ihan ok treeni vanhan liiton malliin:

1.Vinopenkkipunnerrus tangolla 90kg 2x4+2kpl PT, 10x80kg -> 60kg 3+3kpl PT

2.Kapea penkki ketjuilla 90kg 2+2kpl PT, 80kg 4,4,5kpl -> 6x60kg
3.Scottihauis 17,5kg:n kp 4x12kpl
4.Hauiskääntö seisten yhdellä kädellä 2x10kpl
5.Kapea vinopenkki smithissä 30kg 4x6-8kpl
6.Hauiskääntö vinopenkissä 12,5kg:n kp 2x12kpl
7.Ojentaja ylätaljassa narulla 3x10x30kg
-todella hyvä liike jota en ole jostain  syystä aikaisemmin tehnyt, meni kiitettävän hyvin perille.
8.Hauiskääntö taljassa 50kg 3x15kpl



Jäi näköjään pari ensimmäistä toistoa pois videolta =)


Hyvästi tuli pumppi, oliko sitten tänään aloitetun GH Stackin ja/tai Aminofusionin ansiota, mene ja tiedä. Jotta ei ihan heti kuihtuisi, pitää tänään suorittaa pienimuotoista tankkausta. Hyvää viikonloppua =)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti