keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Keventelyä ja parantelua

Mihkel kirjoitti blogissaan http://mihkelblog.mass.fi/   lonkan alueen sarvennoisen limapussitulehduksesta.

Itselläni on ollu kyynärpään sivuosassa tulehdusta jo parin kuukauden ajan, joten nyt jos sitä haluaa syksyä kohden lisätä malmia liikkeisiin ja kasvaa, on paikkojen oltava iskukunnossa.
Joten kiitos äijän esimerkin, aion itsekin hieman parannella tätä samansukuista ongelmaa. Olen todella huono tässä, veri vie salille ja päähän on kova yhtä vahvasti kun liitto vanha.

Alkuviikko on pyhitetty levolle, ja buranaakin olen ottanut ensimmäistä kertaa vuosiin. Perjantaina paluu salille jalkatreenien merkeissä ja kyynärtuet alkutreenistä viikonlopun yläkroppareeneissä.
Yksi syy voi olla kesäisin liian vähissä vaatteissa liikkuminen. Jotenkin sitä on mukavampaa mitä vähemmän on vaatteita mutta ehkä tämä nyt alkaa koitua kohtaloksi, tiedä häntä.

Kuva 1.Kyynärpään limapussi, joka kieltämättä on kipeä, hieman turvonnut ja punoittava. 

Nyt kuitenkin lepoa treenistä, lihashuoltoa, buranaa sekä kylmägeeliä pari kertaa päivässä. Jo parin päivän lepo tuntuu auttaneen hieman. Selvennettäköön, että treenejä tämä ei ole estänyt, punnerrella voi ja leukoja vedellä lähes kaikilla oteleveyksillä pl hyvin leveät otteet. Tietyissä asennoissa tuntuu ikävältä, sekä raskaiden ovien avaus, sheikkerin voimakas ravistaminen jne.

Kuva 2. Pakko sortua.

Kaima eibbi sanoi hyvin otsikossaan: Urheilija ei tervettä päivää näe... mutta eihän meitä lasketa edes urheilijoiksi?
http://pekkakotipohja.fitfashion.fi/2013/09/10/urheilija-ei-tervetta-paivaa-nae-mutta-eihan-meita-lasketa-edes-urheilijoiksi/

Toivottavasti viikonloppuna voikin jo vääntää rautaa. Varovasti ja kipua välttäen, näillä mennään.
Ei päivitystä ilman videota, tässä tosiaan viime sunnuntailta punnertelua kolmatta päivää putkeen, eikä tuntunut pahalta ollenkaan. Ojentaja narulla vihlasi hiukan treenin lopulla.

http://www.youtube.com/watch?v=NcVUBviCgRE&feature=c4-overview&list=UUATj_ZLTFReQSeXmCY45QTA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti