sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tampereen riskiretki

Tampereelle pitkästä aikaa. Taisi olla viimeksi treenileiri varalassa urheiluopistolla Fastin porukan kanssa v.2008.
Lähdettiin liikenteeseen Poden ja kosken kanssa, mukana myös Tampereen pohojanmaa ja hänen parempi puoliskonsa plus legendaarinen hullu inkkari.
Raholan liikuntakeskuksen salille päädyttiin, jossa hyvin treenien lisäksi tuli myös Niemen Joonaankin törmättyä. Mukava oli vaihtaa pari sanaa entisen ja mahdollisesti tulevan kilpailukumppanin kanssa J

Punnerrustreeniä oli vuorossa.

1.Vinopenkki 6x90kg 100kg 1+3kpl PT, 1+4kpl PT,  1+5kpl PT

2.Vinop 30kg:n kp 6x8-10kpl

3.Viparit 15kg:n kp 7x10-15kpl

4.Hauiskääntö seisten tasakäsin 3x10kpl

5.Ojentajapunnerrus taljassa 10x15kpl pyramidi, ilman taukoja

Hyvin sai treenattua punnertavat.  Aatu/Runnari/Pohojanmaa, antoi myös pari kirjoittamaansa kirjaa. Persoonallisen oloisia eikä liian pitkiä eli varmasti hyvää iltalukemista =) Tuoltahan niitä voi ostaa.

http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/SearchDisplay?storeId=10151&catalogId=10051&langId=-77&pageSize=12&beginIndex=0&sType=SimpleSearch&resultCatEntryType=2&showResultsPage=true&pageView=detailed&searchForm=true&errorViewName=SearchDisplayView&searchTerm=Aatu%20karri&gclid=CPCf7ueFt7oCFSZ2cAod-lEAwg


Mm. Kirja Matkakirjeitä Kanarialta kertoo edesmenneen vanhan liiton Veksin ja itse kirjailijan reissusta kyseisessä paikassa, odotettavissa rankkaa lukemista :D


Kuva 1. Aatu-Kirjoja, kiitos arvon kirjailijalle !


Kuva 2. Oliko tämä tässä?

Athletic Fitness lopetettiin. Syyksi uskaltaisin sanoa huono promoaminen, ei annettu edes mahdollisuutta. Moni tuttu olisi kisannut jos olisi samanlainen meininki kun Ruotsissa. Monta soutukonetta,  päälava ja liitto hehkuttaisi samallailla kun miesten fysiikkaa tänä vuonna hehkutettiin. 
Kattokaa nyt sitä:


Athletic on hieno laji, mitä todella moni body-yleisöstä seuraisi todennäköisesti mielummin kun pelkkää kehopuolta. Ei ole kyse mielipiteestä että rokkaako jonkun fysiikka kovemmin vaan että jos äijä soutaa tonnin aikaan 2:58 ja toinen ei pääse alta 3 minuuttiin niin sitten sijoitukset menee sen mukaisesti ja tekemisen meininkiä riittää. Nyt suorituslajit jää taas pois koko tapahtumasta.
Tuleeko crossfit jossain muodossa tilanne, se jää nähtäväksi.  Tässä ei ole oma lehmä ojassa sillä kyllä se tuli todettua, että rahkeita ei tähän lajiin ole. 

Tampereen reissun reenistä otetut pari pätkät:Otettiin tietty parit kuvat :)Kuvat 3-5. Pode ja dieetin tulokset. Ite koittanut bulkkailla.

Niin ja tässä Pohojanmaan video =)

http://www.youtube.com/watch?v=tGRrIQbnDZ4


Ensi viikolla muuttoa, töitä, huonekaluhärdelliä. Saas nähdä miten käy reenien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti