sunnuntai 20. lokakuuta 2013

PM-matka

Viron reissu äijien kanssa, been there. Mukana oli JeiS, Anton ja muu tuttu porukka, Kohosen Toni ja Hanska-Jone, Mihkel ja kumppanit. Tiimikaveri NGV tietenkin myös.

Yhtään kertaa maamme-laulu ei soinut Suomelle, mutta lähellä oli. Suomen positiivinen pilkku oli Suomen edustaja Johannes Leivo, joka otti PM-hopeaa 11 pisteellä voittajan juhliess 10 pisteellä. Johannes vaan CBB-puolelle, mahti fysiikka!

Athletic fitness oli mielestäni tasoltaan kaikista kovin vaikka moni kova nimi jäikin pois.
Nämä äijät(etenkin top 3) olisivat pärjänneet cbb:ssä/men physiquessa hyvin, vaikka tekivät suorituksiakin fysiikan lisäksi. Suomesta ei sitten tullut yhtään edustajaa.

Kuva 1. Athletic Fitness-voittaja Dennis Johansen. Kova fysiikka ja V:tä riittää!


CBB:ssä taso oli liikaa ja mm.peräpäävärisuora pamahti lyhyessä, eikä naisten sarjoissakaan liiemmin juhlittu. Bikini Fitness Overall-voitto meni viroon:
Kuva 2.Annan koutsaama Egle Eller-Nabi. Mitä jos valmennettaisiin myös suomalaisia esiintymään hänen lailla ;)?

Esiintyminen oli kuin Annalla, ja moni suomikisaaja voisi ottaa mallia.

Yksi juttu mistä jätkien kanssa juteltiin oli Suomen kisa-asut. Tai niiden olemattomuus. Oli siinä kaikennäköistä härövarustusta muttei yhtenäistä maajoukkuepukua? Jos ei ole varaa antaa omaksi niin voisi nyt ainakin olla rivissä kymmenkunta pukua mitä voi lainata. Tuukalla oli homma kunnossa ja rispektit siitä, mutta olisi mielestäni ihan etiketin mukaista saada vastaavanlainen edes kisojen ajaksi liitolta lainaan.



Kuva 3. Laivamatka lattialla istuen. Ennenkään glamouriin olla totuttu =)
Vaikkei maailman luokan kisat olleetkaan, oli hauska ja motivaatioita tuonut matka, kiitos kaverit ja muille terveisiä, tulkaahan vain tällaisissa tapahtumissa juttusille =) Tästä on hyvä lähteä omiin yrityksiinsä, ensi viikko painetaan ainakin sata lasissa salillakin.

p.s.JeiSsiltä tulossa kisavideota kunhan kiireitä ehtii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti