perjantai 28. kesäkuuta 2013

Release the beast

Noinikkään, en muista milloin viimeksi olisin pitänyt 6pv tauon, sunnuntaista torstaihin. Teki kyllä hyvää, vaikka alaselkä alkoikin ilmoittelemaan itsestään kun selästä niveliä suojaavat paineet olivat poissa. Siinä mielessä nämä kevennykset ovat ikävää aikaa, kylmägeelejä ja särkylääkkeitä kun en taaskaan käyttänyt.  Istuma-asennossa tuli viihdyttyä melkoisen paljon olosuhteiden pakosta mutta se on sitä elämää. Selän kuntoutumisen eteen tehdään töitä, kuntoutusta ja vielä kerran kuntoutusta niin eiköhän se siitä =) Keskiviikkona ehti jopa hierojallekkin ja kyllä taas pakarat ja alaselkä kiittivät huutaen ja kroppaa huollettiin joka välissä kun oli mahdollista.

Mutta ei nyt valiteta, hymyssäsuin mennään. Ajattelin muokata pitkästä aikaa ohjelmaa 3-jakoiseksi. Eli:

1.Vetävät: Takareidet selkä ja hauis(paikko)
-hauispaikko nyt aluksi kokeiluun, jos ne alkaisivat kasvamaan ;)

2. Työntävät: Rinta olkapäät ojentajat+ hauis ja selkä

3.Etureidet vatsat pohkeet

Tuollainen runko, ja tietenkin sarjapituudet, treenin luonne ja liikkeet muovautuvat omalla painollaan ja erilaisia treenejä tehdään lihaksiston vahvistamiseksi ja kasvattamiseksi. Pieniä tavoitteitä PITÄÄ aina olla ja kaikkensa antaa kerrasta toiseen ja helpot treenit jätettäköön muille. Pilkettä silmäkulmassa ja vapautta oikeissa kohdin niin homma pysyy kaukana pakkopullasta ja tästä osaa nauttia. Jotkut voivat olla eri mieltä ja noudattaa valmentajan rustaamaa pilkun tarkkaa ohjelmaa, there you go ei siitä mitään onnea ja menestystä, mutta tämä on minun tieni joka on muovautunut noin kymmenen vuoden treeniuran aikana
Nyt päästin itseni 50h työviikon jälkeen salille:

1.Kulmasoutu 115kg 5x8-10kpl

2.SJMV korokkeelta 115kg  -> takareisikoukistus 35kg 3x (10+20)kpl

3.Leuat mo 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 15x neg

4.Pull over narulla 50kg 5x15-20kpl

5.Ylätalja 75kg 10,15kpl

6.Hauiskääntö 3x15kpl 6b) Pull over narulla 3x15kpl




Hyvät tärinät taas, mikä helpotti pikkuhiljaa kun pääsi kotiin tankkaamaan. Nyt sitä saa taas, eli unta palloon ilman herätyskelloa =) Hyvää viikonloppua! Ja JeiSsille terveisiä, TAISTELE!!!VL!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti