lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannuspäivä

Edellisenä päivänä grillattiin ja kokkoa oltiin katsomassa LPG:n välittömässä läheisyydessä eli laaksolahden rannalla. Sillon joskus on tullut itsekkin rellestettyä siellä, nyt vain tsekkailtiin menoa sivusta =) Hauskaa oli, ja pikkutunneilla nukkumaan. Aamulla pyörälenkki ja päivällä JeiSsin kanssa FIT1:selle riehumaan. Energiaa oli ja kaikkeni annoin eli hyvissä roidrageissa alusta loppuun:

1.Kapeap smith 60kg+tanko 10x5-10kpl
-parissa viimeisessä sarjassa negatiivisia toistoja, ja viimeisessä sitten vielä 5 pakkotoistoa a`la JeiSsari
2.Alatalja 100kg 10x10-15kpl
-mentiin aika hulluuden rajamailla kuten JeiSsin videosta voidaan päätellä
3.Vipuvarsipenkki 80kg 10x6-10kpl
4.Yhden käden vipuvarsisoutu 3x8kpl
5.Dippi 20kpl RP -> hauiskone 10kg 25kpl RP

Tokaisin pukkarissa treenin jälkeen JeiSsille että "Aja sinä kotiin, en taida enää olla ajokunnossa", siinä pari tyyppiä kattoikin vähän pitkään(missing the point) :D Eli hirveissä tärinöissä kotiin, loppupäivä ehdottomasti lepoa ruokaa ja lihashuoltoa, kattokaa nyt tota menoa:



JeiSsin video:


Kuva 1. Tuplat edestä. Pahoittelut taustasta, ajatus ei kulje kuten esim. seuraavasta  kuvasta voi ehkä päätellä :D
Kuva 2. Out Of This World, esittelen JeiSsin märkää paitaa järkyttävissä domsseissa, märkää?

Kuva 3. Manowar - Brothers Of Metal


JeiS oli kyllä tänään massoissa, tankkaus teki hyvää ja lavakuntoa odotellessa kun kaikki tehdään näköjään niin viimesen päälle mikä on ihan oikein =) Nyt alkaa tosiaankin homma vaikuttaa siltä että kevennys on paikallaan. Huhtikuun alussa tuli oltua reisussa ja viime keventelyt oli siinä. Siitä on nyt 9 viikkoa joten its about time. Juhannuksena ei pystynyt kun sai levätä ylimääräisen päivän. Ensi viikolla on tällä tietoa töissäkin vähän bordellia(=härdelliä) joten siellä painetaan. Pitää vain huolehtia ettei tule kipeäksi. Keventelyjen kynnyksellä ylikunnon ollessa läsnä se vaara piilee, joten vitamiineista, levosta ja aineenvaihdunnasta on pidettävä huolta. Omien rajojen löytäminen on hieno asia, tsemppiä kaikille taisteluihinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti