keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Levot levätty, aika lähteä taistelemaan!

Melkoisen monta reenivä tuli vedettyä putkeen ennen kevennystä.

Lauantaina meinasi tulla kiire kannuun. Paikalla olin 16:10, sali suljetaan klo 17. Nopea treeni siis ja vuorossa selkää:

1a)Leuat 1b)Ylätalja 90kg 1c)Pull over 45kg 3 semigiant-settiä (15+15+15,15+15+15,15+15+15)kpl
-Tällä kertaa tämä tuli taltioitua, video toisesta sarjasta. Tuon sarjan osalta meni ylätalja hieman reisille, kun samaan aikaan tekevä kaveri vaihtoi fat-barin tilalle enkä sitä jaksanut pois vaihtaa, eli forkut huusi hoosiannaa. Kolmas sarja otettiinkin sitten vaihtelun vuoksi vastaotteella leukojen osalta ja ylätalja kahvalla.
2a)Selänojennukset keppi niskan takana 5x20kpl 2b)Alatalja 90kg 21,21,20,10,10,10,5,5,5,5,5,3kpl(100)



40 min, helpolla ei päästy ja selkä kiitettävässä pumpissa.
Ja illalla tankkausta. Muutamassa tunnissa meni jokunen kalori. 400g naudan jauhelihaa, 500g pitkäjyväistä riisiä, litra glögiä, 3 lidlin salamipizzaa, puolenkilon marsipaanikakku(oli melko vastenmielisen makuista), ja karkkia reilu kilo.  Kuka lähtee kymppitonnihaasteeseen mukaan?



Kuva 1. Tankkauspäivän ruokaostokset.



Kuva 2. Aamulla luolamieheksi takaisin.


Kuva 3. Tämän hetkiset napit, vasemmalla ilta ja oikealla aamu. Kalaöljyn otan tällä hetkellä väliaikaisesti nestemäisenä, plus moni otetaan jauheena joten tuo nyt ei ollutkaan niin kova pillerikasa.


Tankkauksen lomassa tuli katsottua Clint Eastwoodin elokuva  The Good, The Bad And The Ugly vuodelta -66.  Netflix on muuten melko kouluttava leffakirjasto, kun noin vaivattomasti voi valita elokuvan.


 
Suosittelen kaikille jotka elokuvaa ei ole nähnyt, tuosta leffasta kait lähti länkkäriboomi liikkeelle todenteolla enkä ihmettele =) Itse pitänyt katsoa tuo Nyyssölän mahtipontisen -06 vaparin innoittamana jo pidemmän aikaa, oli muuten elämänki ensimmäiset bodykisat joita olin katsomassa:



Tuli muuten ostettua auto. Tai ostin sen kyllä jo viime vuonna, mutta nyt otin sen vasta käyttöön. Julkiset kun rokkaavat ja energia-alan ihmisenä vältän autoilua aikalailla viimeiseen asti. Kiva on välillä tehdä isompia ostoksia autolla, etenkin ikea-reissut ja vastaavat. Plus töiden puolesta joutuu uhrautumaan jos pitää kalustoa kuljettaa.



Kuvat 4 ja 5. Kyllä tuolla eteenpäin pääsee. Autolumityöt tuli nyt mukavana lumityölisänä, mutta tästä selkä tykkää enemmän.

 
Sunnuntai pyhitettiin lepopäivälle. Tai no, yhden 100 toiston rest-pause hauiskääntösarjan otin ja pumppi oli melkoinen, ja tämän jälkeen laatta lähellä kun kiireessä ja tankattuna lähtee riehumaan.
 
Alkuviikko onkin sitten palauteltu, mitä nyt sählyä tuli tänään pelattua ja lumitöissä riehuttua. Kroppaa on huollettu ja selälle tehty kuntouttavia liikkeitä. Tänään olin hierojalla ja vuorossa oli aina niin jumissa olevat takareidet. Helpotti hieman, jos nyt alkaisi venyttelemään niitä ajan kanssa.
 
Huomenna on aika lähteä taistelemaan, Stand And Fight!


 

4 kommenttia:

  1. Palio uppos hiilua tankkipäivänä, ja oliko siis nuo energiajuomia? :) Mitä muuta ku riisiä ja perunaa oliko kuvassa? :) Luolamiehen aamiainen on yhtäkuin mitä?:) TSEMPPISTÄ!!

    VastaaPoista
  2. Noi on sokeriananaslimuja, itseasiassa en juonut kun yhden. En laskenut kaloreita, mutta pitkäli yli kilo hiilaria tuli, ja rasvaa myös melko paljon. Kerta viikkoon ei haittaa, tosiaan kyseessä cheattiateria, ei cheattipäivä =) Luolamiehen aamiainen: lihaa pähkinöitä ja salaattia, juomaksi sitruunavettä. Nyt oli vielä vihreää teetä, arkena se juodaan ajan säästämiseksi vasta töissä. Kiitos Kerttu ja tsemppiä myös itellesi! =)

    VastaaPoista
  3. Mimmonen sun kevyt vko? Paljoko taukoa ja kuinka usein kevyt vko?

    VastaaPoista
  4. Vähän tilanteen mukaan, 3-5 päivää ja 6-8 viikon välein, vähän kroppaa kuunnellen. Usein tulee kuitenkin ajoitettua kevennyksiä matkojen tai muiden kiireiden takia. Sen takia nämä ovat lähes poikkeuksetta totaalilepojaksoja. Soveltamaan joutuu nykyään ihan kunnolla jotta pysyy ruodussa kaikinpuolin.

    VastaaPoista