sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Laaksolahden salin muistelua ja viikon kuudes treeni

Viikonloppu meni tankkaillessa. Joskus sekin on tehtävä, arkena se jotenkin ei vain tunnu niin luontevalta lapata kaksinkäsin ruokaa.
Lauantaina sain raahattua itseni salille venyttelemään, tunti tehokasta teki melko hyvää.  Samaan aikaan oli pari naista treenaamassa. Heidän treenissään oli venyttelyä varmaan puolet, ja loput oli sitten jotain hidasta maratonisarjaa salin pieneimmillä kässäereillä mikä ei voinut tuntua missään.
Tästä tulikin mieleen uusimmassa life-lehti, artikkeli jonka pääsanoma oli: "Kuntosalitreeni on suositeltavaa-varsinkin naisille. Samaan hauskaan ilmiöön törmäsin ruohonjuuressa jokin aika sitten käydessäni. "Mantelit ovat varsinainen terveyspommi-varsinkin naisille." Samaa jauhetaan vihreästä teestä jne. Ei paljoa miehiä yleisesti kannusteta mihinkään terveelliseen. Aina on demit ja trendit täynnä näitä, mutta miehille sitten lehtinä tekniikan maailmoja, mikrobittiä ja ties mitä. Salaattikin näyttäisi olevan vain naisille hyvä asia kun lukee näitä lehtiä. Missä kannustetaan miehiä syömään pupuruokaa ja huoletimaan terveydestään? Aika hiljasta on, vaikka aika paljon hyvää saavutettaisiin. No, itse ainakin syön terveellisesti, ja itsetuntoni kestää sen neidiksi haukkumisen mitä tapahtuu silloin tällöin.  Mielestäni pitäisi vähän muuttaa asenteita tätä asiaa kohtaan.

Sunnuntaina olinkin sitten Antonin kanssa LPG:llä, joka on saanut purkutuomion, mutta purkutyöt
on lykkääntynyt aina joulukuusta, ja viimeisen tiedon mukaan ensi kuussakin voi vielä treenailla siellä. Ei muuten haittaa yhtään =)


1.SJMV korokkeelta 150kg 2x6kpl

2.Takareisikoukistus 8x10kpl
-pyramidihuijauksella 55kg asti kun tuli huijaamalla kymppi

3.Voimapyörä -> pidot 5x(20kpl -> jonkun aikaa)
-lähes putkeen koko setti

4.Pohkeet seisten smith 140kg+tanko 5x20kpl -> vikaan 20x100kg

5.Istumaannousuja ja jalannostoja Antonia odotellessa

Hyvä treeni, saas nähdä onko viimeinen laatuaan.



Parit muistelot salista. Aina 90-luvulta asti on muistoja ja siellähän ne lihat tehtiin. Varhaisimmat muistot on talvelta -91 kun aloitin 7-vuotiaana EKS:ssä(Espoon kiekkoseura). Siellä tekojäällä reenattiin ja turnaukset hyvällä tuurilla jäähallissa. Siinä sivuttiin LPG-kuntosalia, ja enpä silloin arvannut kuinka läheiseksi paikaksi tämä jalostuu kun pari vuosikymmentä vierähtää =) Taisi sali palaakkin kertaalleen 80-luvulla?

Nyt kun koko roska puretaan niin voin tunnustaa että WC-tiloja on tullut viime vuosituhannella sotkettua tussilla, mutta joskushan niitä hölmöilyjä on tehtävä?

Kuva 1. Laaksolahden jäähalli, rakennettu 1987, purkutuomion saanut. Vasemmassa alakulmassa ovi anaboliaan.

Kuva 2. Anton vessassa, ovi auki ja kesällä ulko-ovikin auki. Vanha liitto!



Kuva 3 ja 4.Liitutaulu aina kovassa käytössä. Nyt ja viime vuoden pressanvaaleissa.



Kuva 5. Vertailuja otettu ties kuinka paljon. Tässä Helmikuu -> Kesäkuu viime vuodelta.

 
 
 
Kuva 6. Kuva vatsasta tänään, sopii värisävykin seinän kanssa hyvin =)

Parit nostalgiavideot vielä, viime vuosikymmeneltä ja näitä varmaan laitetaan vielä myöhemminkin, kaikki kun ei kerralla mahdu ;)



Glycergrowia olen nyt käyttänyt jonkin aikaa ja kuten todettu, kyllä toimii. Olen normiannoksen lisännyt karnitiinin, beta-alaniinin ja sitrulliinimalaatin pääle, ja eron kyllä huomasi ensimmäisestä kerrasta, pumppi oli kovempi. Yleensä tämä vaikutus on havaittavissa yhden tai kaksi ensimmäistä treeniä, mutta kaikissa tämän ja viime viikon treeneissä pumppi oli hyvä, eikä lihaksissa ollut edes sitä pientä kolotuksenalkua mitä tätä ennen oli hieman. Suosittelen kokeilemaan!

http://www.sportsnutrition.fi/glycergrow-annosta-p-692.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti