lauantai 7. joulukuuta 2013

LPG:n salikisat ja ties kuinka monennet pikkujoulut

On hiukka vierähtänyt aikaa viime päivityksestä. Muutto, rempat ja tavarat on saatu kuosiin suurimmalti osin töiden jyllätessä täysillä taustalla, eikä treenejä ole laiminlyöty. Pieni valitettavasti treenien kannalta ikävähkö punainen lanka tässä on ollut jo jokin aikaa taustalla liittyen ensi viikkoon, ja siitä myöhemmin lisää.

Joka tapauksessa, itsenäisyyspäivä oli, ja LPG:n salikisat. Porukkaa oli kun pipoa ja hyvä meininki päällä! Mukana menossa oli myös body-kaksikko Tommi Lamminaho(Athletic Fitness 2013 suomenmestari) sekä hänen parempi puoliskonsa Body Fitness-kisaaja Tiina Kulmala. Tiinakin olisi halunnut testata Athletic Fitnesstä Tommin perässä, mutta lajille kävi miten kävi, ja ensi kerralla sitten taitaakin olla lajina jälleen Body fitness.
Mukavaa seuraa molemmat ja yhteistreenit otetaan ehdottomasti vielä. Kisojen jälkeen tietenkin LPG:n tuttujen ovien edessä photoshoot:


Kuvat 1-2. Tommi ja Tiina @LPG. Tommi muuten veti paremmin kun SM-kisoissa, mikä kertoo tämän salin anabolisuudesta!
Tommi ja Tiina on muuten Sportlifen tallissa, ja Tiinan blogia voi seurata tuolta -> http://www.sportlife.fi/wordpress/category/tiina-kulmala/

Itse taas vedin yhden leuan vähemmän kun Athletic Fitness SM-kisoissa 9kg kevyempänä(tuon jälkeen ei maksimitoistoja ole yritetty kun vasta nyt): 25 leukaa, ja 55 kilolla tuli hyväksytty lisäpainoleuka. Sekä penkkiä 80 kilolla vissiinkin 20 toistoa. JeiSsin kanssa oli aika tasainen skaba, kovempia kavereita oli etenkin penkissä.

Saatiin Raulin tekemät LPG-paidat, mitä tullaan käyttämään ehdottomasti. Kiitos Rauli ja muut järjestäjät!




Lähettiin LPG:ltä siis suoraan toisiin pikkujouluihin.
Mihkelin kaverit Jukka ja Heikki pitivät body-pikkujoulut, missä oli mm. JeiS, Väinö(tuplat edestä), Mihkel, Hanna Skyttä(kiitos, todella pro-ruokia ja vielä terveellisiä), Mari Päkkilä, sekä monta muuta ja vietettiin kieltämättä hauska ilta/yö =) Mihkelillä oli viimeiset rellestykset vähän aikaa, ja nyt äijällä tosiaan alkaa kevään kisoihin valmistautuminen, mitä voi seurailla
tuolta -> http://mihkel.fitfashion.fi/  Sen voin kertoa että dieetissä tulee olemaan mielenkiintoisia yksityiskohtia etenkin ravinnon suhteen ;)

Kuva 3. Body-Pikkujoulut. Kiitos kaikille!
Seuraavana päivänä sitten "reippaana" treenaamaan Anttoneiden, JeiSsin, Väinön ja Pauliksen kanssa samaan paikkaan kun eilen:

1a)Scottihauista 17,5kg:n kp 4x10-12kpl 1b) Z-tanko vastaote 30kg  4x8-12kpl
2.Vinopenkki jyrkähkö 10x70kg,120x80kg, 6x90kg
3.Pystypunnerrus smith 60kg+tanko x6, 70kg+tanko 3+3kpl PT
4.Jyrkkä pystypunnerrus smith 60kg+tanko 2x6kpl
5.Viparit istuen 12,5kg:nkp 5x15kpl
6.Yhden käden viparit 25x12,5kg:n kp
7.Ojentajapunnerrus taljassa -> dippi 2 settiä


Kyllähän tuo jotenkuten meni vaikka kyynärvarret ottivatkin eilisistä leuoista aika pahasti hittiä. Nyt pidetään piitkä tauko siitä. Huomenna jalkatreeniä paremmissa olotiloissa =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti