lauantai 19. tammikuuta 2013

Yksinäisen miehen lauantain punnertavat

Lauantaina olikin sitten vuorossa punnertelua kannussa, yksin mentiin kun ei saanut reenikaveria ja oli muuten salilla taas hiljaista. Perjantaina tuli vähän vähempi tankattua, muutama sata gramma hiilaria illalla ja aamullahan oli tietenkin törkeä nälkä.  Tärkeintä oli että tuli nukuttua hyvin univelkoja pois, ja heti kauppoihin hoitamaan ostokset ja kodin kautta salihommille. Olisipa aina näin paljon energiaa, lopputreeni lähti Eibin lailla käsistä ja huomenna rinta olka-akseli toivottavasti on gramman saanut lisää pihviä. Auringonpaistetta, stressittömyyttä ja univelattomuutta, tänään on hyvä olla =) Joku kotiäiti huuteli minulle kun kiilasin muka hänet junassa vaikka oltiin samalla lähtöviivalla, tsekkasin häntä ja sanoin vaan että pus pus ja hymyilin komeana. Ihme valittajia porukka tänä päivänä, taitaa olla oikeat ongelmat vähissä, vai jääkö elämästä paljon paitsi jos ei saa valittaa? No, hoidetaan omat hommat pikkulapsen innolla ja annetaan muiden hoitaa omansa. Viikon ellei kuukauden kovimmilla spiriteillä maan alle:
 

1.Loivahko vinop 40kg:n kp 10,8,8,7kpl -> vikaan 4x27,5kg:n kp

2.Dippi 25kg hitailla negoilla syvältä 25kg 4,5,5,5kpl

-rinta kerrankin tässä poissa pelistä, vaikkei painoja paljon ollut,ojentajat tykkäsi todella hyvää ja näillä kasvetaan toivon mukaan. Ala-asento saavutettiin kun jalat osuivat maahan, eli jonkinnäköistä pysäytystekniikkaakin oli mukana, toimii ja otetaan joku kerta videota!

3.Vipareita 10kg:n levytangolla seisten, ja selänojennuspenkissä 6x12-20kpl

4.Viparit ristikkäistaljassa 5kg 25kpl -> viparit seisten sivulle 12,5kg:n kp 25kpl

5.Ranskalainen punnerrus vinop 12,5kg:n kp 12,8,4kpl, jokaisessa punnerruksia failureen, (8-15kpl per setti)

 

Treenin jälkeen kauppaan ostamaan viiniä paremmalle puoliskolle, ja junaa odottaessa olikin hyvä venytellä, aikaa kun ei liikaa ole.  Ja porukka jaksaa mulkata ja joku spurgu tuli jauhamaan miten on joskus ollut SM-tason urheilija, tämänkin viina vienyt kuulemma väkisin mennessään. Hyvä homma,  näin viedään suomalaisen miehen mainetta maailmalle =)
 

 

Vaikkei näyttänyt paperilla kovalta nuo rimpuilut niin oli kyllä onnistuneet punnertavat, eikä tuntunut missään vaiheessa pahalta missään kohdassa kehoa, näillä mennään ja nyt tankkaillaan lisää, näytti hieman laihalta massalta videolla!  Noh, tässä sitten syödään taas ja kerätään voimia ensi viikolle. Huomenna koiran trimmausta, pitäähän sitä meidän äijien näyttää hyviltä! Tai ainakin yrittää ;)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti