maanantai 14. tammikuuta 2013

Etureisipainoitteista peruspuurtoa

Tässä perus arkipäivä. Töitä, viideltä kotona, koiran ruokien valmistelu, jauhohommat, vaatteiden vaihto ja salille kuudeksi kun kaikki menee putkeen. Näin se menee arkisin.  Keittöhommissa tuli havaittua että on muuten herkullisen näköinen poron rasvaleikko perheen lemmikille ostettu, dogi on porodieetillä jotta selvittettäisiin mistä kesästä lähtien ollut kutina johtuu. Kiva sahailla paloja useita minuutteja, pala kun painaa lähes yhtä paljon kun koira enkä kyllä itekkään viitsi uhrautua auttamaan =)

Parin viikon koira-kuuriin sisältyy myös voiteita, suihkeita, ja tabuja jota saa jauhaa naamioon minuutti kaupalla selkä vääränä joka kerta, koska tämä sankari koittaa sylkeä sitä ulos, kaikki nämä suoritetaan aamuin ja illoin. Työstä käy mutta aina ei olla pumpulissa.



Salilta pääsi kasiksi kaupan kautta kotiin, se tunti oikeita töitä, video kuntoon ja päivitystä jumppaamaan. Vielä jos söisi ja ehtisi jopa venytellä. Selkä ollut tänään hiukka v-mäinen joten kuntoutustakin tulisi tänään suorittaa tod.näk tinkien jälleen kerran yöunista ettei mene huominen kiroillessa. Eilen sitä tuli mavetettua ilman paitaa ulkovarastolla kuvauksissa. mutta luulen kuitenkin että se on tämä pakkanen ja huono varustautuminen. Vähän kun paleltuu niin sen kyllä näköjään huomaa.


Ensimmäiset kyykkysarjat tuntuivat hiukka nihkeiltä, mutta viides(video) alko jo sujumaan, tai sitten se on tämä kameraefekti. Lopputreenikin meni hyvissä spiriteissä, askelkyykky-pudotus on aina yhtä mukava setti mikä kysyy luonnetta.

1.Kyykky 125kg 5,5,5,5,6kpl

2.Askelkyykky 65kg vuorojaloin (5+5)kpl,(10+10)kpl, (10+10)kpl -> keppi niskan takana kävelyä käytävä päästä päähän, katse katossa, n. 30+30 askelta ja rest-pauseiluksi meni väkisinkin

3. Voimapyörä -> pidot-supersarja, 3 settiä ja viimeiseen istumaannousut heti perään x10

4.Pohkeet istuen 80kg 4x25kpl -> vikaan 60kg 25kpl RP

5.Sissikyykky 50kpl -> etureisiojennus 50kpl pudotus-sarja ->  sissikyykky 20kpl
-rest pausen välttäminen onnistui




Treeni taisi mennä 50 minuuttiin, mikä on melko harvinaista. Toki väännettiin sarjoja kyykyn jälkeen taas käytännossä ilman pausseja, aina ei sekään auta vaan se 90 min heilahtaa ennekun edes huomaa.
Huomenna sitten yläkroppaa ja keskiviikkona kiipeilemään työporukan kanssa forkut tulessa eli huonosti tulee menemään. Syömään, venyttelemään ja asap nukkumaan ja kuudelta ylös samaan hullunmyllyyn. Life is good vaikka välillä vastustaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti