lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vastausta kaljahaasteeseen, Sportsnutritionin.fi Team nostaa päätään!

Huh, viikko vedetty ja arkisin treenit on olleet sellasia vajaa tunnin rypistyksiä. Salin ovesta kun pääsee kuuden jälkeen illalla sisään ja kuudelta pitää jo herätä niin sitä ei kovin myöhään viitsi roikkua. Joskus menee myöhään, niin kävi tällä viikolla.
Kuva 1. Erään Helsinkiläisyliopiston katolta hyvät näkymän Pasilan Linkkitorniin. Työn kivoja puolia =)

Mutta 19:30 mennessä viimeinen kova sarja tuli joka päivä tehtyä. Ti ja To oli arkitreenit. Unte ei toki ollut mahdollista ennen yhtätoista saada joten univelaksi meni jälleen. Keskiviikkoiltana tsekkailin kavereiden tekemiä kaljahaasteita ja tein väsyneestä päähänpistosta omani:




Jep, lauantaina olisin vähän enemmän energiaa ja lähdettiin vääntämään takareisipainotteista jalkatreeniä. Perjantainahan tuo olisi pitänyt tehdä, mutta kun lähdet kotoa klo 07 ja pääset vasta seuraavana päivänä kotiin niin ei siinä paljon reenailla =)

Kuva 2. Tiistain jalkatreenin jälkeen.

Treenissä vetoja tangolla ja käsipainoilla, takareisikoukistusta ja prässiä. Pohkeita mm.prässissä ja vatsoille jalannostoja, istumaannousuja ja lankkupitoja.



Viikolla kävin hakemassa http://www.sportsnutrition.fi/  -nettikaupasta tekemäni tilauksen. Tällä kertaa tuli:


  • Muscle Amino Fusion 500g
    • Tällä kertaa testiin tuli metsämarjan makuinen aminohappoyhdiste, molemmat maut(Orange Breezer) ovat todella maukkaita. DAA:ta käytän noin 3 kk sykleissä. Tällöin treenin aikana käytän n.3g DAA:ta ja 25g bcaa:ta. Eli 30g tätä jauhetta ja n.10-15g maustamatonta BCAA/EAA-jauhetta on melkoisen kova treenin aikainen aminolataus jonka takuulla huomaa pumpin ja energian puolesta ainakin ;)

    • Meikäläisen ehdoton suosikkimaku maun, hinnan ja laadunkin puolesta. Sekaan maltoa, glutamiinia ja magnesiumia niin on kyllä sellainen palkkari että oksat pois eikä hintakaan ole paha! Sopii herkkävatsaisillekin, ja stevia-vaihtoehto tekee tuotteesta lähes superfoodin. 
  • Amino Lysine 200g
    • Yksi aminohappo mitä kaytän kausittain ennen treeniä. Toimii hyvin arginiinin, sitrulliinimalaatin, ornitiinin ja beta-alaniinin kanssa. Kaikkia ei välttämättä kannata sekoittaa keskenään, mutta  vaihdellen saa kropalle ärsykettä, sen takia käytän esimerkiksi lysiiniä 1-2kk ja pidän saman verrau taukoa.  Lysiiniä saa ruoasta(erit.lihasta) jonkin verran, mutta suhteellisen pieniä määriä. Tämä on tärkeä aminohappo luuston, rasva-aineenvaihdunnan, ja immuunijärjestelmän hyvinvoinnille. Lysiini jeesaa mm.myös huulten kutinaan.
Kuva 3. Kiitos sportsnutritionille!
Käykäähän muuten tykkäämässä Team Sportsnutrition.fi Facebook-sivuista .Sinne on tulossa kaikenlaista mielenkiintoista mm.treeniin,ruokailuun ja kisaamiseen liittyvää juttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti